TINTATE&GIN – 04/oct, així va anar!

Bon dia!!
Desprès del segon TINTATE&GIN tinc encara més clar, que aquest taller es teràpia pura!!!
12 dones amb l’objectiu de fer-se un collaret i un cinturó, i ganes a l’ambient de passar una molt bona estona.
Després de la tormenta, tot a punt, kits a les taules i tinteres entrant al tarambana.

GIN1

Així, que per començar copeta de vi, i mans a la feina!Punt de cadeneta, amb el kits»#o3 sweet» en Blaus o roses, i totes les bobines de trapillo es van convertint en collarets per a lluïr aquesta tardor.

GIN2
Ara, ja portem una estoneta liades, i ens arriba el lunch del taramaba, que no deixa de sorpendrens, gràcies per les chips de boniato, les boles de pollastres, les croquetes de foie… I la resta de platets a quin més deliciós!!! I una altra copeta de vi!

GIN5

GIN4

Compliquem una mica, pujem nivell,anem a fer el cinturó. Escollim el model (sobre els dos proposats), escollim colors, i tornem’hi! Aquesta vegada, el punt de cadeneta continuat i unint. Agafem el ganchet i comencem a practicar, fem i desfem, i desfem i fem, i va agafant forma!! Es genial com incorporeu idees, barregeu noves peces o combineu al gust.

GIN3

I arriba el moment gintònic, el moment de comentar, de parlar, de riure i probar els collarets, els cinturons… Com passa l’estona de ràpid quan hi ha bona companyia, bon ambient, riures i trapillo.

GIN6

Gràcies a totes les tinteres per fer dels TINTATE&GIN una bona teràpia de desconexió.
Jo ja estic pensant en el proper!!! Que farem el 5 de desembre amb el trapillo al tarambana?
No us ho perdeu!!!

Acerca de raquel canovas

Externaliza la creatividad de tu marca y céntrate en tu negocio. Soy creativa y diseñadora gráfica, especializada en branding y packaging.
Esta entrada fue publicada en Bisutería y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario